Administrare tehnica

Activitatea de administrare tehnica este cea mai vizibila activitate, de ea depinzand confortul proprietarilor si presupune

planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea, controlul activitatilor de intretinerea si dezvoltarea optima a proprietatii, potrivit intereselor proprietarilor, a deciziilor acestora si a resurselor alocate;

 • verificarea periodica a starii subsolului, cailor de acces in imobil, palierelor si ghenelor;
 • verificarea functionarii instalatiei electrice;
 • intocmeste referate privind interventiile la partile comune;
 • prezinta ofertele furnizorilor de servicii in vederea aprobarii comitetului executiv al asociatiei de proprietari;
 • supravegherea lucrarilor de reparatii si participarea la receptia acestora;
 • participa la receptia lucrarilor alaturi de comisia formata din membrii asociatiei desemnati;
 • procurarea materialelor necesare intretinerii si reparatiilor curente proprietatii comune a asociatiei de proprietari;
 • urmarirea realizarii contractelor incheiate de asociatia de proprietari cu furnizorii de bunuri si servicii;
 • efectueaza mici interventii pentru buna functionare a instalatiilor de pe proprietatea comuna, in cadrul programului administrativ negociat la semnarea contractului;
 • mentine relatia de comunicare cu proprietarii din asociatie;
 • verifica personalul ce presteaza in folosul asociatiei in baza altor contracte ;

Intretinere si mici reparatii
Efectuarea de mici reparatii la elementele proprietatii comune (inlocuire becuri/ lampi, intrerupătoare, elemente de închidere la usi sau ferestre, etc). Pentru acestea, costul materialelor folosite este suportat de catre asociatie.

Trimite

Administrarea tehnică, descriere

Administrarea tehnică a unui condominiu implică gestionarea și întreținerea infrastructurii fizice a proprietății comune. Iată câteva aspecte cheie ale acestui proces:

Administrare imobile - Crisli Business Invest

Administrare imobile – Crisli Business Invest

1. **Întreținerea clădirii:** Monitorizarea stării clădirii și a echipamentelor asociate pentru a identifica nevoile de întreținere și reparații. Asigurarea că lucrările de întreținere preventivă sunt efectuate în mod regulat pentru a preveni deteriorarea și a menține valoarea proprietății.

2. **Reparații și reabilitare:** Coordonarea și gestionarea lucrărilor de reparații și reabilitare, inclusiv evaluarea nevoilor, obținerea de oferte de preț, supervizarea lucrărilor și asigurarea calității rezultatelor.

3. **Servicii de securitate și siguranță:** Implementarea și gestionarea sistemelor de securitate fizică, cum ar fi camerele de supraveghere, sistemele de acces controlat și iluminatul adecvat, pentru a asigura un mediu sigur pentru locuitori și proprietăți.

Administrare imobile - Crisli Business Invest

Administrare imobile – Crisli Business Invest

4. **Gestionarea infrastructurii comune:** Asigurarea funcționării corecte a sistemelor și echipamentelor comune, cum ar fi instalațiile electrice, instalațiile sanitare, sistemul de încălzire și climatizare, ascensoarele etc.

5. **Managementul facilităților:** Monitorizarea și gestionarea serviciilor de facilități, cum ar fi curățenia și întreținerea zonelor comune, gestionarea deșeurilor, gestionarea verificărilor și inspecțiilor tehnice periodice.

6. **Planificarea și bugetarea:** Elaborarea planurilor de întreținere și reparații, stabilirea priorităților și alocarea resurselor necesare pentru a implementa aceste planuri. Gestionarea bugetului alocat pentru întreținerea tehnică a proprietății comune.

Administrare imobile - Crisli Business Invest

Administrare imobile – Crisli Business Invest

7. **Conformitatea cu reglementările tehnice:** Asigurarea că toate activitățile de întreținere și reparații sunt efectuate în conformitate cu reglementările tehnice și de siguranță aplicabile, precum și cu standardele de calitate și eficiență.

Prin implementarea unei administrări tehnice eficiente, un condominiu poate asigura funcționarea optimă și siguranța infrastructurii sale, contribuind la confortul și satisfacția locuitorilor săi.

One Reply to “Administrare tehnica”

 1. Ma intereseaza o oferta cu serviciile pe care le prestati, bineinteles cu costurile aferente.
  Este vorba de o asociatie cu 3 scari, 50 ap./scara !

  0722784769
  Multumesc.

Lasă un răspuns